Producten

label.m

PRODUCTEN

label.m

label.m - het officiële haarverzorgingsproduct van de London Fashion Week - is een bekroonde, op mode geïnspireerde lijn ontwikkeld door professionele stylisten onder het creatieve oog van een dynamisch internationaal artistiek team onder leiding van Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck.

Onze missie is om creativiteit en individualiteit te inspireren en te koesteren bij professionele stylisten en klanten over de hele wereld.

label.m is ontstaan ​​uit liefde voor creativiteit en gepassioneerde toewijding aan het vak van kappers. Het merk werd in 2005 in Londen opgericht door Toni Mascolo, CEO en Sacha Mascolo-Tarbuck, Global Creative Director, en belichaamt het Londense Brit-Cool-collectief voor mode en muziek.

De jarenlange ervaring op het gebied van productontwikkeling in combinatie met de visie van het legendarische artistieke team voedt de ontwikkeling van nieuwe stylingtechnieken en dynamische productinnovaties die de nieuwste couture- en modetrends door middel van haar belichamen.

label.m formuleringen zijn waar kunst botst met wetenschap. Gemaakt door kappers voor kappers, de dynamische, bekroonde collectie combineert natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën met exclusieve label.m-technologieën.


Gelanceerd in 2005 met 15 onderscheidende producten, omvat de huidige label.m-collectie meer dan 81 producten, waarvan vele vrij van parabenen, chloriden en natriumchloriden, gecategoriseerd in een eenvoudig 4C-systeem: Cleanse, Condition, Create en Complete. Het innovatieve aanbod omvat label.men, Therapy Rejuvenating, Organic, Thickening en Brightening Blonde collecties, evenals Lab Remedy - ons assortiment professionele behandelingen in de salon.

ID Hair

PRODUCTEN

ID Hair

Geboren in 1986 vanuit de Scandinavische duidelijke praktische lijnen en levensopvattingen is idHAIR uitgegroeid tot een veel geprezen en betrouwbaar, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. idHAIR heeft in de voorbije 27 jaar goed geluisterd naar waar er in de kapperswereld behoefte aan is en heeft zo op een zorgvuldige en bekwame manier een producten portfolio opgebouwd waar voor een ieder iets te vinden is. idHAIR wil professionele Kappers de beste haarkleuringen aanbieden ondersteund door de beste haarverzorging en styling producten zodat zij hun klanten op hun beurt de beste kwaliteit en service kunnen bieden.

Het credo ‘NOT FOR AMATEURS” personifieert de kleur filosofie van idHAIR. Het is deze houding naar de creatieve wereld die veel plezier en inspiratie geeft omdat kleur een essentieel onderdeel is van creativiteit en zodoende een fundamenteel element is in de kapperswereld. De cosmetische aanpak in samenwerking met de vele plantaardige ingrediënten geeft vele voordelen ten opzichte van klassieke kleurformules het is daarom dat idHAIR met deze behoedzame aanpak die de grenzen in de kapperswereld verlegt.