Werking

WE HAIRDRESSERS

Werking

Hoe verloopt het meestal?

In de klassieke samenwerking tussen een woonzorgcentrum en een kapper/kapster zoekt een wzx een kapster/kapper, die dan komt werken op zelfstandige basis en dan begint het…

  • Is dit wel iemand met de juiste kappers-skills?
  • Heeft hij/zij voeling met de bewoners?
  • Wat als de kapster ziek is?
  • Of op vakantie gaat?

Dit alles ten koste van de bewoners…

Ook een zorg meer voor de directie om dit te plannen, beheren,...

Hoe doen wij, WE Hairdressers dit, anders?

In onze organisatie zijn de kappers in loondienst van het bedrijf WE Hairdressers.

Wij zorgen voor de selectie van het specifieke profiel als wzc-kapster (*).

Bovendien heeft elk wzc kapsalon zijn eigen vaste kapper/kapster, die op vooraf onderling afgesproken vaste dagen en uren het kapsalon komt open doen en zal beheren als een klassiek kapsalon.

Er wordt gewerkt met een online agenda, met een log-in voor het secretariaat van het wzc, zodat ook zij afspraken kunnen inboeken of wijzigen voor de bewoners. Zo worden dubbele of vergeten afspraken maximaal vermeden.

Wij maken gebruik van dubbel gedrukte loopbonnen (**) , waarvan na elke werkdag een afdruk op het secretariaat van het wzc blijft , om zo de geleverde diensten correct bij te houden.

Zo kan het wzc dan obv de dubbels van de werkdagen eenvoudig door-factureren naar de bewoners toe.

Op het einde van de maand wordt er dan nog een factuur opgemaakt naar de wzc organsatie volgens het opgemaakte contract.

Last but not least is het grootste verschil en pluspunt dat bij WE hairdressers de garantie er is dat er altijd een kapper zal aanwezig zijn.

Als er een kapster ziek of op vakantie gaat, dan wordt er door WE HAirdressers voor een vervang-kapper gezorgd !

Het kapsalon zal het hele jaar open kunnen blijven. Nog meer tevreden bewoners.

Over ons

WE HAIRDRESSERS

Over ons

Niet alleen de liefde voor het kappersvak, maar ook en vooral de liefde voor de mens is waar wij het verschil maken.

Voor ons , WE Hairdressers , is een woonzorg-kapsalon zoveel meer dan zorgen voor mooi verzorgde kapsels.

De stralende glimlach van een bewoner na een bezoekje bij een WE Hairdressers - kapper zegt immers zoveel meer dan woorden.

De dankbaarheid van bewoners na een deugddoende babbel of luisterend oor tijdens het kappersbezoek. Daar gaat het ons om , dat is goud waard.

Ondertussen zijn we gegroeid naar een team van 5 enthousiaste kappers, die toegewijd in 10 woonzorgcentra haren mooi en harten blij maken.

Welkom

WE HAIRDRESSERS

Welkom

​Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.